Η Ξένια Καλογεροπούλου κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης 1/2 στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4». Η μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης μίλησε μεταξύ άλλων για την μητέρα της, για την σχέση της με τον Γιάννη Φέρτη και όχι μόνο.

Αρχικά, η Ξένια Καλογεροπούλου είπε: «Εμείς τότε κάναμε πολλές ταινίες για να βγάζουμε λεφτά και να πληρώνουμε τα χρέη του θεάτρου. Και συνέβαινε αυτό γιατί ήμασταν ψώνια. Κάναμε μια ταινία που δεν ήταν τόσο εμπορική και χάναμε λεφτά στο θέατρο πολύ συχνά. Με τον Γιάννη Φέρτη γνωριστήκαμε παίζοντας σε μία ταινία, και από εκεί γίναμε αχώριστοι και στο σπίτι και στο θέατρο».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός συμπλήρωσε: «Με τον Γιάννη περάσαμε πολλά, και καλά και κακά και θριάμβους και αποτυχίες. Αυτά τα 10 χρόνια που ήμασταν μαζί περάσαμε πολλά. Κάποια στιγμή μετά από τόσα χρόνια ο Γιάννης ερωτεύτηκε την Τάνια Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε και του είπα εντάξει και χωρίσαμε.

Ήμασταν όμως πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα μου είχε πει το εξής: “Έμένα θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα να με περιμένεις».