Στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» μίλησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου τόνισε επίσης ότι προτεραιότητά τους παραμένουν πάντα τα τρία παιδιά τους.

«Η δήλωσή μου δηλώνει αυτό που καταλάβατε. Όταν έχεις δώσει τα πάντα, ποτέ κανένας δεν πρέπει να μετανιώνει. Εγώ, αν μη τι άλλο, νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων, γιατί δεν παύει να έχω τρία υπέροχα παιδιά, καρπούς έρωτα και πραγματικής αγάπης.

Και αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ. Είμαι στη φάση τώρα που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Τα καλύτερα έρχονται. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν και μου το οφείλω και το οφείλω φυσικά και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά.

Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Δεν αλλάζει κάτι. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ποτέ πορεία ως γονείς. Εμείς θα είμαστε για πάντα γονείς, αυτό δεν αλλάζει.

Δεν αλλάζει τίποτα. Ό,τι έχω πει, αναρτήσει και δηλώσει (για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη) ήταν αληθινό, μέσα από την καρδιά μου και δεν αλλάζει. Αλλάζουν οι συγκυρίες και οι καταστάσεις.

Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως άνθρωπο, γιατί είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα γίνεται μοτίβο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πλέον κοιτάει μπροστά», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου.