Η Ιλάειρα Ζήση εισήχθη πριν από μερικές ώρες στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η ίδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και κάνει αρκετούς εμετούς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί, αφού έχει αφυδατωθεί.

H Ιλάειρα Ζήση το απόγευμα της Παρασκευής 19/1 έκανε μία νέα ανάρτηση και ευχαρίστησε τους ακολούθους της για τις ευχές, αλλά μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, η Ιλάειρα Ζήση έγραψε: «Ευχαριστώ όλους εσάς για τις ευχές και την στήριξη σας σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνάω. Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλούς εμετούς λόγω εγκυμοσύνης, μπορεί και 4 κάθε μέρα και είμαι πολύ ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη και πήγα χτες να μου βάλουν έναν ορό. Όλα καλά, είμαι καλύτερα .. ξέρω ότι θα περάσει. Όλοι μου λένε ότι αυτό δείχνει ότι το μωρό μου είναι καλά και είμαι ευγνώμων. Αξίζει αυτή η μικρή ταλαιπωρία για το θαύμα που θα έρθει.

Θέλω να πω σε όλες τις μανούλες που βρίσκονται τώρα στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης κουράγιο, σας καταλαβαίνω, θα περάσει. Ο θεός να είναι πάντα δίπλα σας και η Παναγία κοντά σας. Αυτή είναι μια προσευχή για όλες εμάς. Την διαβάζω συνέχεια και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς. Ευχαριστώ την μαμά μου που είναι δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι όπως επίσης και τον άντρα μου και τα πεθερικά μου . Χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα έκανα..».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: