Ο Ηλίας Μπόγδανος λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star μίλησε στο «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε σε στιγμές του μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ εξέφρασε την πικρία του για τον Νίκο Μπάρτζη, με τον οποίο ήταν φίλοι τα τελευταία χρόνια.

«Είχα μία πικρία με τον Νίκο Μπάρτζη, ήμασταν πολύ φίλοι έξω, αλλά όταν μπήκαμε στο παιχνίδι ήταν διαφορετικός. Έκανα πολλές απόπειρες εκτός κάμερας αλλά δεν ήθελε και μου είπε ότι ό,τι έχει να πει, το λέει μπροστά στην κάμερα. Πιστεύω ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, θα τα πούμε» είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Αν ένας άνθρωπος έτρωγε παράνομα στο παιχνίδι ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις άλλους ανθρώπους και να μην κοιτάξεις τι κάνεις εσύ», συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος και αναφέρθηκε στην περιβόητη λίστα με τα πράγματα για την οποία έγινε τόσος ντόρος τους επόμενους μήνες.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Ηλίας δεν ήξερε αγγλικά οπότε δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι την είχα γράψει εγώ. Μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα, η παραγωγή το γνώριζε αυτό, εγώ το έγραψα και δεν το αρνούμαι. Δεν το έδωσα εγώ και δεν είχα την επικοινωνία με τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι. Ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε για το χαρτάκι» πρόσθεσε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αποκάλυψε ότι πήγε στους ανθρώπους της παραγωγής για να τους εξηγήσει και να λάβει την απάντησε ότι ο Γκότσης δεν αποβάλλεται γι’ αυτόν τον λόγο.

Όταν ο Ηλίας Μπόγδανος έμαθε για το unfollow του Ηλία Γκότση, χαμογέλασε και είπε: «Όντως; Εντάξει… Στενάχωρο».