Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν πριν λίγες ημέρες μερικές φωτογραφίες του Χρήστου Βασιλόπουλου και της Ιωάννας Παπαγιάννη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Next Top Model.

Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζονται οι Μέλιsses με την Τάμτα!

Οι φήμες για ειδύλλιο στην ελληνική showbiz δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν, καθώς οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και έδειχναν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας την παρέα του άλλου.

Η Ιωάννα Παπαγιάννη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους λέγοντας:

«Με τον Χρήστο Βασιλόπουλο είμαστε φίλοι. Πολύ καλοί φίλοι. Ήρθε στην Ελλάδα, βγήκαμε αρκετά, ωραία ήταν, μια χαρά. Είναι λίγο περίεργο να γράφουν τα sites κάτι που δεν ισχύει. Γενικότερα δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν έγινε κάτι. Αν υπήρχε κάτι θα το φωνάζαμε. Είναι ένας ωραίος και έξυπνος άντρας, αλλά βρίσκεται στο L.A. Η Αμερική είναι γενικά στις σκέψεις μου. Αν τύχει και πάω εκεί θα είναι ακόμα καλύτερα. Γνωριζόμαστε 3 χρόνια!».