Το ριάλιτι παρουσιαστριών «Tv Queen» πρόκειται να ρίξει αυλαία αρκετά νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Πιο αναλυτικά, το γνωστό ριάλιτι θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου με την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» να αναφέρει ότι θα ήθελε μεν όλο αυτό να κρατήσει περισσότερο, ωστόσο στην ίδια αφήνει μια γλυκιά γεύση αυτό το εγχείρημα.

Αρχικά, η η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ένα πολύ όμορφο project πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε. Θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά αυτή του τελικού».

Στην συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε σε άλλο σημείο: «Θα ήθελα να κρατήσει ακόμα περισσότερο. Τώρα που ζεστάθηκε και οι κοπέλες είναι πιο στοχευμένο και επαγγελματικό το αποτέλεσμα και είναι πιο σαφής η εικόνα που έχουν να μοιραστούν με τον κόσμο, θα έλεγα ότι θα θέλαμε και κάτι παραπάνω. Από την άλλη όμως Ακριβώς επειδή στέκομαι στο ότι κάποια πράγματα έτσι πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση, εναρμονίζομαι και εγώ και σου λέω ότι είναι γλυκιά η αίσθηση».

Ακόμη, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε σε άλλο σημείο για το λόγο που το ριάλιτι ολοκληρώνεται νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό: «Αυτό δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να το απαντήσω, δεν είναι στη δικαιοδοσία μου. Από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση, εφαρμόζεται, τη σεβόμαστε όλοι και λειτουργούμε με αυτή τη γραμμή, αυτή τη λογική».

Τέλος, σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Λες να με μάτιασαν; Εγώ μιλάω για καθετί που βρίσκομαι και το οποίο υπηρετώ με λόγια εγκωμιαστικά, επειδή έχω μάθει να σέβομαι τις συνεργασίες μου αλλά και επειδή για να είμαι κάπου σημαίνει ότι το επέλεξα».