Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει την ομορφότερη περίοδο στη ζωή της αφού περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια εμφάνιση μόνη ή με τον σύντροφό της, καθώς το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αυτό που θέλω να πω είναι µια µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούµαι πραγµατικά και που το λέω. Είµαι ευτυχισµένη και ευγνώµων που µέσα µου µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εφημερίδα Secret για την εγκυμοσύνη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Όσον αφορά τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, αναφέρει: «Εχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν. Η ζωή όχι. Εύχοµαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσµο».

Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα που τους φέρνει κοντά. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι η αγάπη τους για τα ζώα, καθώς ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει τη δική του εταιρεία. Παράλληλα, οι δυο τους µοιράζονται καθημερινά την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυµναστική και την υγιεινή διατροφή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)