Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, Κυριακή 8/01 αποφάσισε η Ιωάννα Μαλέσκου να αποκαλύψει το πιο όμορφο μυστικό της. Την εγκυμοσύνη της. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανήρτησε μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά και κάπως έτσι έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είναι πέντε μηνών έγκυος. Είναι στην καλύτερή της φάση και το είχε κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Εγώ έτυχε και την είδα πριν κάνα δίμηνο σε ένα event και δεν φαινόταν τίποτα. Με το καλό, είναι μια κούκλα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας 9/01.

Πριν λίγες ώρες η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά, αυτή τη φορά αγκαλιά με το σκυλάκι της.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο “έφαγα πολύ τις γιορτές…” Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε….καλό όνειρο… Αυτά που λέτε από το σπίτι μας» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη νέα της ανάρτηση.

Τι δήλωνε λίγες εβδομάδες πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια δίνοντας συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και στο «Καλύτερα δε Γίνεται» είχε μιλήσει για τη νέα της καθημερινότητα εκτός τηλεόρασης, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια.

«Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση», δήλωνε η Ιωάννα Μαλέσκου τον περασμένο Δεκέμβρη.

Το love story με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Μπορεί φέτος η Ιωάννα Μαλέσκου να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως στην προσωπική της ζωή είναι πιο ευτυχισμένη και το μωράκι έρχεται να ολοκληρώσει τη σχέση της με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά, τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα η Ιωάννα διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου 1,5 χρόνο και οι φορές που τους έχουμε δει σε δημόσιες εμφανίσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους.

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας διατηρεί κτήμα στην Παλλήνη και αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων. Άλλωστε, αυτή ήταν και η αφορμή να έρθει πιο κοντά με την Ιωάννα Μαλέσκου που ζήτησε τις συμβουλές του για τον σκύλο της, ένα γαλλικό bulldog.

Όσα θέλετε να ξέρετε για τον γόη σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου


Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη -εκεί όπου βρέθηκαν για να υποδεχθούν τον νέο χρόνο-,  είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ζει με την Ιωάννα Μαλέσκου στην Αρτέμιδα.

Ο πρώην συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον Κωνσταντίνο Δανιά: «Ο σύντροφός της είναι ένας υπέροχος και φωτεινός άνθρωπος!».

Ο 37χρονος σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου αγαπά τον αθλητισμό και τα extreme sports, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες με τη μηχανή του ενώ στις εξορμήσεις του εκτός Αθηνών έχει μαζί του και την Ιωάννα, η οποία από τη στιγμή που συνδέθηκε με τον καλό της απολαμβάνει τη φύση και έχει μυηθεί και εκείνη στο windsurfing.

Οι κοσμικές εμφανίσεις της Ιωάννας Μαλέσκου πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Αν και δεν έχει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, αυτό το διάστημα η Μαλέσκου έκανε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις σε διάφορα events, όπου είχε φροντίσει να κρύβει την φουσκωμένη κοιλίτσα της επιλέγοντας φαρδιές μπλούζες και ριχτά φορέματα.

Στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση, η φουσκωμένη κοιλία της διακρινόταν ελαφρώς.