Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή με την κόρη της, τη βάπτιση αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη. Όταν με βλέπετε να κυκλοφορώ σημαίνει ότι πάνε καλά τα πράγματα» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν έχουμε βάλει ακόμα στα σκαριά τη βάπτιση της κόρης μας. Δε ξέρω καν πότε θα γίνει. Σίγουρα όμως δε μας αγχώνει γιατί θέλω να είναι λίγο πιο μεγάλη, να καταλαβαίνει και να μη φοβάται την όλη διαδικασία. Καλοκαιρινούς μήνες θα γίνει γιατί κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε παιδιά του καλοκαιριού.

Δεν νομίζω ότι θα δούμε και θρησκευτικό γάμο με την βάπτιση. Όσο προχωρά ο καιρός, με εγκαταλείπει αυτή η διάθεση, το σενάριο να γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Δε ξέρω καν αν το θέλει κι εκείνος, να σου πω την αλήθεια. Μη με βλέπεις έτσι άνετη. Αν καταλαβαίνω ότι και εκείνος δεν το θέλει… Δε το έχουμε συζητήσει. Δε μπορώ να πω ότι με φαντάζομαι με νυφικό γιατί θα μείνω με τη φαντασία, αλλά με έχω σκεφτεί…».

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις φήμες για το Big Brother ανέφερε ότι δε μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τίποτα ακόμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο