Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, η οποία πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα και να βρει σιγά σιγά τα πατήματά της, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα social media, αφού το πρόγραμμά της πλέον είναι αρκετά επιβαρυμένο, έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στον μικρό της.

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης 18/1 η Ιωάννα Τούνη βρήκε λίγο χρόνο και απάντησε στα απανωτά μηνύματα που δέχεται για την απουσία της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως είναι πολύ κουρασμένη.

«Πόσο μου έχετε λείψει; Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου, περνάω μια φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Μου στέλνετε μέχρι και email και μου λέτε ” τι θα γίνει ρε Ιωάννα δεν θα ανεβάσεις ποτέ ξανά story;”. Ελπίζω να ανεβάσω stories κάποια στιγμή. Προς το παρόν το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει και άλλο γάλα οπότε θα σας κάνω story μετά», λέει μεταξύ άλλων δείχνοντας μας παράλληλα των 9 ημερών γιο της.