Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/1 καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα. Μεταξύ άλλων η διάσημη influencer αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στις ισορροπίες που άλλαξαν μετά τη γέννηση του γιου τους.

«Μένα στην Αθήνα με τον άντρα μου και το παιδί μου. Ανεβαίνω κάθε εβδομάδα σχεδόν Θεσσαλονίκη… Δε σκέφτομαι με τίποτα να μην πηγαίνω Θεσσαλονίκη… δε θέλω. Ούτε ο Δημήτρης θα μετακόμιζε μόνιμα Θεσσαλονίκη, δεν του αρέσει, θέλει μεγαλύτερη πόλη…» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Η οικογένεια είναι για μένα κάτι που αξίζει κάθε ταλαιπωρία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να δουλεύεις καθημερινά… Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς… Δεν έχω βοήθεια από κάποια γυναίκα. Η μαμά μου έχει φύγει από τη ζωή, και η μαμά του Δημήτρη είναι στην Πάτρα. Στη Θεσσαλονίκη έχω τη θεία μου, οπότε όταν είμαι πάνω και χρειάζομαι βοήθεια, με βοηθάει» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η γνωστή influencer και επιχειρηματίας.

Ενώ για το πόσο επηρεάστηκε η σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου τους, είπε, «Είναι λάθος σαν σκέψη να λες ότι θα κάνεις ένα παιδί για να έρθεις κοντά με τον άλλον. Μπαίνουν πολλά εμπόδια σε ένα ζευγάρι όταν έρχεται ένα παιδί… Έχουμε κάνει με τον Δημήτρη couple therapy, όλες οι ισορροπίες διαταράσσονται. Δεν είναι ταμπού να απευθυνόμαστε σε κάποιον ειδικό. Πρέπει να ζητάμε βοήθεια, όχι μόνο ως ζευγάρι αλλά και σαν μονάδες».