Η Ιωάννα Τούνη, ταξίδεψε πρόσφατα στην Αμερική και μοιράστηκε με τους followers της στα social media τις νέες εμπειρίες από το ταξίδι της. Μέσα σε όλα, η γνωστή influencer ανέφερε πως βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands και δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αγορές.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο TikTok, ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια.

Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια.

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο TikTok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο;😇❤️ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Αντιδράσεις στο TikTok

Ποικίλα ήταν τα σχόλια κάτω από το βίντεο αλλά και τις τιμές που παρουσίασε.

Αρκετοί από τους followers της κατέκριναν το απόσπασμα την ώρα που τόσοι συνάνθρωποί μας καθημερινά «παλεύουν» για τα βασικά αγαθά. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα σχόλια υποστήριξης για την Ιωάννα Τούνη και την πορεία της τα τελευταία χρόνια χρόνια.