Η Ιωάννα Τούνη μετά την ολιγοήμερη απόδρασή της στη Νάξο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους ταξίδεψε στη Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας βρέθηκε στην Μύκονο για να πραγματοποιήσει την φωτογράφιση για την εταιρεία ρούχων που διαθέτει και μαζί της ήταν φίλες και συνεργάτιδές της.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv και ο Πέτρος Νάζος απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη στη βίλα όπου μένει μαζί με την παρέα της, κάτι που φαίνεται να εξόργισε την γνωστή influencer και τις φίλες της.

Το βίντεο αυτό φαίνεται να τραβήχτηκε χωρίς η Ιωάννα Τούνη και οι συνεργάτιδές της να το γνωρίζουν και να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους κι ενώ βρισκόταν στον ιδιωτικό χώρο που είχαν νοικιάσει.

Η Ιωάννα Τούνη, που ενημερώθηκε από την τηλεόραση για το εν λόγω απόσπασμα, δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την παράνομη βιντεοσκόπηση αλλά και τα σχόλια του δημοσιογράφου. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε δημόσια.

Η Ιωάννα Τούνη αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της: «Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση.

Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο και το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… και είπε ότι θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο έτσι όπως ήταν.

Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας;

Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε: