Η Ιωάννα Τούνη, η οποία στις 10 Αυγούστου κλείνει τα 30 της χρόνια έκλεισε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για την παρέα της για να γιορτάσουν την ημέρα των γενεθλίων της στις Μαλδίβες.
Μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο γιος τους και η παρέα τους έφτασαν στις… Μαλδίβες!
Η Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι πολύ ενεργή στο Instagram δημοσιεύσει συνεχώς στιγμιότυπα από το ταξίδι, στα οποία μας δείχνει πώς περνά.
Η Ιωάννα Τούνη το πρώτο της βράδυ στις Μαλδίβες είχε κανονίσει ένα movie night για εκεί νη και τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Ωστόσο, έμεινε έκπληκτη μόλις ενημερώθηκε για το κόστος του εισιτηρίου.
«Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουν διαλέξει τύπου από το Netflix.
Θα είναι τα πιο τζάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… », αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Ιnstagram.
