Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22/2 η Ιωάννα Βάσσου.

Η δημοσιογράφος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε μεταξύ άλλων, για την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Star μετά από 21 χρόνια, ενώ τόνισε πως είναι «σκύλα στη δουλειά».

«Εγώ θα πω την καλή κουβέντα, όμως θα πω και το κακό. Την ειλικρίνειά μου την έχω πληρώσει πολλές φορές. Είμαι πολύ straight άνθρωπος, δε μπορώ να πω ψέματα, δε μπορώ να προσποιηθώ», είπε αρχικά η Ιωάννα Βάσσου.

«Κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν αλλά όταν στεναχωρήσω κάποιον, επειδή είμαι λίγο σκύλα στη δουλειά, το επόμενο λεπτό θα πάω, θα τον αγκαλιάσω και θα του ζητήσω συγγνώμη», συμπλήρωσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες. Θέλω λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στον αέρα, μην πω λεπτά και φανώ υπερβολική, να είναι όλα τέλεια. Να έχω τα χαρτιά μου, το autocue μου, να ξέρω ότι στο κοντρόλ είναι όλα σούπερ, ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι στις θέσεις τους και να επικρατεί απόλυτη ησυχία στο πλατό. Έχω βιονικό αυτί και μου προκαλεί εκνευρισμό όταν έχει φασαρία», αποκαλύπτει η Ιωάννα Βάσσου.