Ο γνωστός ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης και η σύντροφός του Αναστασία Παντούση έκαναν ένα ταξίδι στο Λονδίνο λίγες εβδομάδες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, ο Ιωάννης Παπαζήσης είχε την ευκαιρία να γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά του στο Λονδίνο.

Σε μια από τις βόλτες τους, η αγαπημένη του Αναστασία Παντουση του πρόσφερε γλυκά με το κερί των γενεθλίων σε μια αυθόρμητη στιγμή, ενώ δίπλα τους ένας πλανόδιος μουσικός έπαιζε το τραγούδι των γενεθλίων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioannis Papazisis (@papazisisioannis)

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας… θα πιω τον κ’ωλο μου για όλους σας… και του χρόνου».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» η Αναστασία Παντούση είχε δηλώσει για το σύντροφό της Ιωάννα Παπαζήση, με τον ανήκουν και οι δύο στο χώρο της υποκριτικής: «Δεν με φοβίζει ότι με τον σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά, ίσα ίσα που περιμένω να δούμε μαζί κάποιο επεισόδιο για να ακούσω την κριτική του. Είμαι αγχωτικός τύπος ανθρώπου. Δεν απολαμβάνω δυστυχώς τη στιγμή. Έχω δοκιμάσει ψυχανάλυση, δεν μου πήγαινε».

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Λονδίνο: