Η Irina Shayk και ο Tom Brady μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο αποφάσισαν να τραβήξουν οριστικά χωριστούς δρόμους. Πηγές από το περιβάλλον του πασίγνωστου μοντέλου και του αθλητή μίλησαν στα διεθνή πρακτορεία, τονίζοντας ότι η σχέση τους «απλά ξεφούσκωσε».

«Η Irina είχε ενθουσιαστεί με τον Tom. Της άρεσε να βγαίνει μαζί του. Διασκέδαζαν ταξιδεύοντας για να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, όμως, το πράγμα, κατά κάποιον τρόπο ξεφούσκωσε», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή.

Το ίδιο άτομο, τόνισε μάλιστα πως η αιτία που χώρισαν, ήταν επειδή «και οι δύο συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις και γινόταν όλο και πιο δύσκολο να βρίσκονται στην ίδια πόλη την ίδια στιγμή. Η Irina έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Tom».

«Δεν υπάρχει κανένα δράμα μεταξύ του Tom Brady και της Irina Shayk. Απλά ξεφούσκωσε», συμπληρώνει η πηγή στα διεθνή media.

Να θυμίσουμε ότι η Irina Shayk μαζί με τον Bradley Cooper έχουν αποκτήσει μία κόρη , με την ίδια να έχει αναφέρει σε συνέντευξή της ότι ο Bradley είναι εξαιρετικός πατέρας.