Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ιβάν Σβιτάιλο, καθώς την Τρίτη η σύζυγός του, Σταυριάνα Γαρνάβου, έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη τους.

«Ζούμε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Είναι ένα θαύμα της φύσης. Καμιά φορά οι άνθρωποι προτρέχουμε και δεν αντιμετωπίζουμε σωστά όλα αυτά τα φυσικά, που γίνονται από μόνα τους. Ο ερχομός ενός παιδιού έρχεται και σε γεμίζει σαν άνθρωπο. Η μεγάλη μου κόρη περιμένει να δει το μωράκι. Δεν έχουμε αποφασίσει το όνομα που θα δώσουμε στο μωρό. Τα πάντα είναι έτοιμα», είπε χαρακτηριστικά μετά τη γέννηση και της δεύτερης κόρης του ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Το πρωί του Σαββάτου το ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και λίγο πριν την επιστροφή στο σπίτι οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους.

«Ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο και η σύζυγός του Σταυριάνα Γαρνάβου, έφεραν στον κόσμο το 2ο κοριτσάκι τους, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, στην Κλινική ΡΕΑ.

Η μητέρα και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας όπως επιβεβαίωσε ο Ιατρός τους κ. Δημήτριος Γιάνναρης και η μαία του κα. Τζωρτζίνα Κοσσενάκη. Ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε όλη την οικογένεια!» ανέφερε σε ανάρτησή της η ιδιωτική γυναικολογική κλινική.