Το J2US, λόγω του Champions League, ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Τα ζευγάρια κλήθηκαν και σε αυτό το νέο live να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοψήφησαν με 40 βαθμούς αυτή την βραδιά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, ο Μανώλης Κλωνάρης με την Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου και ο Σωτήρης με τον Φειδία.

Στον αντίποδα, πρώτοι από το τέλος ήρθαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού.  Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτό το live του J2US θα είχε ξανά το τηλεοπτικό κοινό, που με την θετική του ψήφο θα μπορούσε να δείξει τον δρόμο της παραμονής σε ορισμένα ζευγάρια και κατ’ επέκταση εκείνον της αποχώρησης σε κάποιο άλλο.

Ύστερα από πολλές ώρες ζωντανού προγράμματος, λοιπόν, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US κάλεσε στη σκηνή όλα τα ζευγάρια προκειμένου να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα. Ποιο ζευγάρι θα ολοκλήρωνε το ταξίδι του στο J2US;

Στη σκηνή πλάι του βρέθηκαν η Δώρα Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο και ο Στάθης Σχίζας με την Μαλού.

Και το ζευγάρι που έπρεπε να αποχωρήσει από το J2US αυτό το βράδυ, στο 14ο live, ήταν η Δώρα Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο. «Το ταξίδι του J2US δεν τελειώνει ποτέ, ερχόμαστε όλοι τα live και περνάμε υπέροχα. Θα ξαναρθούμε» δήλωσε, με χαμόγελο, η εκθαμβωτική αθλητικογράφος λίγο πριν πέσει η αυλαία της μουσικής εκπομπής του Alpha.