Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez να χωρίζουν.  Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 16/05 το ζευγάρι πραγματοποίησε μια κοινή εμφάνιση μετά από περίπου δυο μήνες.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez βρέθηκαν σε εκδήλωση του σχολείου του 15χρονου παιδιού του ηθοποιού, Fin Affleck.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στην DailyMail: «Ο Ben δεν φαινόταν χαρούμενος που είδε την Jennifer. Όταν την είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό της, δεν αγκαλιάστηκαν, ούτε φιλήθηκαν».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Λατίνα σταρ έφερε στο παιδί του Ben Affleck ένα όμορφο μπουκέτο με ηλιοτρόπια, ενώ και ο ηθοποιός κρατούσε μια ανθοδέσμη.

«Βάζουν ενιαίο μέτωπο. Η Jennifer εμφανίστηκε με την Emme για να υποστηρίξει τον Fin. Η Emme είναι πολύ δεμένη με τον Fin, οπότε είναι φυσικό η Jennifer, ανεξάρτητα από το τι περνάει με τον Ben, να ήταν εκεί», συμπλήρωσε η πηγή.

Το ζευγάρι πάντως για λίγα λεπτά συνομίλησε μόνο του στο πάρκινγκ, με την τραγουδίστρια να χαμογελά και να κοιτάζει τον ηθοποιό στα μάτια.

Από την άλλη πλευρά το People αναφέρει πως το ζευγάρι έφτασε χωριστά, αλλά έφυγε μαζί, ενώ και οι δυο τους φορούσαν τις βέρες τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail (@dailymail)

Οι φήμες χωρισμού έχουν ενισχυθεί και από το γεγονός πως ο Ben Affleck ζει χωριστά από την Jennifer Lopez εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς μετακόμισε από την έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν πέρυσι, σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Brentwood.