Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Josephine βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του The 2Night Show. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που είναι ζευγάρι με τον Νίνο, δήλωσε ερωτευμένη, ενώ πήγε στο πλατό με τη μητέρα της, Μαργαρίτα, που ζει στην Αμερική. Παράλληλα εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να πάει στη Eurovision.

«Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ναι, είμαι πολύ καλά! Νομίζω όσο μεγαλώνω θέλω τη μαμά μου παντού μαζί μου, νομίζω την έχω ανάγκη. Θέλω να την έχω μαζί μου και στο καμαρίνι μου. Τώρα είναι στην Ελλάδα και από τότε που έχει έρθει δεν την αφήνω. Όταν ήμουν μικρή δούλευε πάρα πολύ και δεν την έβλεπα. Στην Αμερική έχουμε ένα εστιατόριο, έχουμε apartments που τα νοικιάζουμε. Νιώθω προστασία με τη μαμά μου και θέλω να έχω έναν άνθρωπο κοντά μου. Η μαμά μου μού λέει πάντα την αλήθεια» είπε αρχικά η Josephine.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη Eurovision, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Δέχομαι τη γνώμη των άλλων. γιατί το μόνο που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερη, αυτός είναι ο στόχος μου. Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο της Eurovision και μπορώ να πω ότι φλερτάρω κάθε χρόνο με αυτό το ενδεχόμενο.

Το συζητάμε κάθε φορά, απλά δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή. Επειδή είμαι τελειομανής σε αυτό που κάνω και θέλω να πάει πολύ καλά αυτή η βραδιά, άμα πάω, θέλω να είναι ένα σουξέ. Να είναι το hit της Eurovision. Θέλω καταρχήν να είναι πολύ δυνατό το τραγούδι, να είναι η σωστή ομάδα και να πάμε να σκίσουμε. Δεν με νοιάζει δηλαδή απλά να πάω στην Eurovision, Γρηγόρη. Θέλω να πάω και να πάει πολύ καλά όλο αυτό.

Πιστεύω ότι, όταν κάτι είναι καλό, το αναγνωρίζουν όλοι. Πολλές φορές έχει να κάνει και με την ενέργεια πάνω στη σκηνή. Δηλαδή όταν βλέπουμε κάτι και μας αγγίζει, η ενέργεια δεν κρύβεται. Εάν είναι κάτι καλό, το αναγνωρίζουν όλοι».