Η Josephine παρουσίασε το νέο της δίσκο έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της αλλά και τον σύντροφό της, Νίνο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία που ήταν εκεί για να καλύψουν την όμορφη βραδιά, αναφέρθηκε στον σύντροφό της αποκαλύπτοντας πως έχει γνωρίσει τους γονείς του και ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής της.

«Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δε μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και τώρα έχω κι εγώ ένα τραγούδι, “Έρωτά μου” και τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Δεν θέλω να απαντήσω αν μένουμε μαζί. Τραγουδάμε μαζί…» ανέφερε αρχικά η Josephine.

«Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Έχω γνωρίσει τους γονείς του» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Δείτε όσα είπε η Josephine: