Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Καλλιρόη Μυριάγκου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», στην οποία αναφέρει τους λόγους που δεν τη βλέπουμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

Η Καλλιρόη Μυριάγκου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», εξήγησε πως είναι επιλογή της να μη βρίσκεται στην τηλεόραση γιατί δεν ήθελε να κάνει συνεχώς τους ίδιους ρόλους.

«Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δε μου είναι πολύ εύκολο. Χάνω χρόνο με το να ασχολούμαι με τα social media, θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο να το κάνει. Με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο από το να δείχνω το σπίτι μου και τον σκύλο μου», είπε αρχικά η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε επίσης: «Ο κόσμος μού φέρθηκε ζεστά, δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν μπορούσα να επαναλάβω πράγματα και γι’ αυτό δε συνεχίστηκε η πορεία μου στην τηλεόραση. Ο κόσμος με ρωτάει γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, εγώ έχω το θέατρο. Εκεί είναι το μεροκάματο».

Κλείνοντας, η Καλλιρόη Μυριαγκού αποκάλυψε: «Δεν θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή».