Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Καλομοίρα, η οποία αποκάλυψε τι έκανε τα λεφτά που κέρδισε από το Fame Story, πώς είναι ως μαμά, αλλά και τα μηνύματα που έστελνε μοντέλο από την Ελλάδα στον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

«Τα χρήματα που κέρδισα από το Fame Story τα περισσότερα τα έδωσα στους γονείς μου για να τους βοηθήσω» αποκάλυψε αρχικά η Καλομοίρα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν αγοράζω επώνυμα ρούχα. Χαλάω λεφτά στο φαγητό, στο ωραίο κρασί και στο μασάζ… Με τη διατροφή παλιότερα αγχωνόμουν πάρα πολύ, έχω κάνει όλες τις διατροφές, και έχω υπάρξει σε όλα τα κιλά. Ένιωθα τύψεις για κάτι που έτρωγα. Αυτό έχει σταματήσει. Πλέον κάνω κάθε μέρα 20 λεπτά γυμναστικής. Έχω περάσει από όλα τα νούμερα παντελονιών, από extra small μέχρι 2extra large».

«Σαν μαμά δεν είμαι πολύ αυστηρή. Ο Γιώργος κάνει τον αυστηρό στο σπίτι, και τον ακούμε όλοι. Κι εγώ. Η σχέση μας με τον Γιώργο μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, τον χρειάζομαι και εκείνος χρειάζεται εμένα. Με τον Γιώργο τσακωνόμαστε γιατί κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας, κορίτσια με καταλαβαίνετε.

Δεν είναι ότι θα πετάξει τα πράγματά του, είναι καλός, η πεθερά μου έκανε καλή δουλειά. Αλλά, είναι το αφεντικό στο σπίτι. Όταν έρχεται ο Γιώργος στο σπίτι κάνω κωλουτούμπες. Πρέπει. Είναι σαν να ήρθε ο βασιλιάς μου. Εγώ ζηλεύω πιο πολύ από εκείνον», αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Καλομοίρα.

«Του έστελνε μηνύματα ένα μοντέλο από την Ελλάδα. Δε θα πω ονόματα. Δε της μιλάω πολύ τώρα. Έχω κρατήσει απόσταση. Με πείραξε. Τρελάθηκα» κατέληξε η Καλομοίρα.