Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνεχίζουν στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, αφού ανανέωσαν το συμβόλαιό τους.  Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το κανάλι, το ζευγάρι υπέγραψε για δύο χρόνια ακόμη.


Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

«Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα συνεχίσουν να μας  υποδέχονται και τη νέα σεζόν κάθε Σαββατοκύριακο στο E TV !

Μετά από την τόσο επιτυχημένη πορεία της εκπομπής τους  «Στα καλά καθούμενα» που τους ανέδειξε νικητές  της χρονιάς στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου  (09:45-13:45) έναντι του ανταγωνισμού, στη σεζόν που ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, οι δυο παρουσιαστές   ανανέωσαν τα συμβόλαια  τους με το κανάλι για δύο χρόνια ακόμη.

Με την ανανέωση αυτή η  διοίκηση του E TV  επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της  απέναντι  τους και  η συνεργασία  προχωρά με κοινό στόχο  το άριστο αποτέλεσμα  που θα  συνεχίσει να είναι αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε Σάββατο και Κυριακή.»