Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ένας βλάκας και μισός» το βράδυ της Δευτέρας 13/11. Ο Οδυσσέας Σταμούλης, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανώς επηρεασμένος από την κούραση, αλλά και ψυχολογικά από την τραγωδία που τον χτύπησε το καλοκαίρι, με την απώλεια του γιου του, δεν θέλησε και δεν μπορούσε να πει πολλά.

«Ναι… Επίσημη πρεμιέρα. Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά» ανέφερε με δυσκολία μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο Οδυσσέας Σταμούλης. Τότε, στο πλάνο μπήκε και η συμπρωταγωνίστριά του, Έφη Ρασσιά προκειμένου να τον στηρίξει ενώ εκείνος, σε συνέχεια των δηλώσεών του είπε: «Ο καθένας πριν την παράσταση κάνει κάτι. Δε ξέρω τι να σας πω. Όχι, δε κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα από την πραγματοποίησή τους απέχουν πάρα πολύ. Η τηλεόραση έχει τελειώσει για μένα».

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Αύγουστο ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε στους Φούρνους της Ικαρίας ενώ πριν μερικές ημέρες, η πρώτη του σύζυγος Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.