Η Kate Hudson πρόσφατα, σε βίντεο του Vanity Fair, υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να απαντήσει στις πιο «δύσκολες» ερωτήσεις.

Με τη Janelle Monae, με την οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Netflix «Glass Onion», να θέτει τις ερωτήσεις, η Kate Hudson απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Σε κάποια στιγμή ρωτήθηκε πώς ήταν το on screen φιλί της με τον ηθοποιό Dane Cook.

Τότε η ίδια έκανε μία αηδιασμένη γκριμάτσα, λέγοντας «ακυρωμένος».

Η Kate Hudson θέλησε να πάρει το αίμα της πίσω από τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος πριν από 6 χρόνια είχε δηλώσει πως εκείνη ήταν το χειρότερο φιλί του στη μεγάλη οθόνη.

Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2008 «My Best Friend’s Girl», με τον Cook να λέει στην εκπομπή του Andy Cohen πως η Hudson έτρωγε ποσότητες κρεμμυδιών πριν από τις ερωτικές τους σκηνές.

«Έπρεπε να την κάψω γι’ αυτό», είχε πει με χιούμορ. Ωστόσο, σε ένα podcast που είχε εμφανιστεί τον περασμένο Οκτώβριο, ο Cook είχε δηλώσει πως με τη Hudson είχαν περάσει πολύ καλά και πως ήταν φίλοι.

Παράλληλα, η Hudson μίλησε και για άλλους συμπρωταγωνιστές της στη συνέντευξη του Vanity Fair, αναφέροντας πως ήταν πολύ τυχερή. Ειδικότερα, δήλωσε πως ο Billy Crudup φιλούσε πολύ απαλά, ενώ ο Matthew McConaughey ήταν πιο παθιασμένος.