Η βρετανική βασιλική οικογένεια βρέθηκε σύσσωμη στο Trooping the Colour για να παρακολουθήσει την παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου. Η Kate Middleton επέλεξε αυτή τη σημαντική στιγμή για να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της για το 2024.

Η 42χρονη πριγκίπισσα, που συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο, συνοδεύει στη μεγάλη γιορτή τα τρία της παιδιά, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό σύνολο με μαύρες λεπτομέρειες δια χειρός Jenny Packham το οποίο ολοκλήρωσε με ένα εντυπωσιακό καπέλο σε σχήμα πιατάκι του Philip Treacy, λευκές γόβες στιλέτο Jimmy Choo και κοσμήματα. Ξεχώρισαν τα σκουλαρίκια της σε σχήμα λουλουδιού και η καρφίτσα που είναι σύμβολο της ιρλανδικής φρουράς.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Kate Middleton είχε κάνει την επανεμφάνισή της στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. Με ένα εξομολογητικό κείμενο μίλησε για την περίοδο της θεραπείας της ενώ ανακοίνωσε την επιστροφή της.

“Ανυπομονώ να βρεθώ στην γενέθλια παρέλαση του βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετέχω σε μερικές ακόμη δημόσιες δραστηριότητες μέσα στο καλοκαίρι, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τα δύσκολα” ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα στο πλευρό της οικογένειάς της. Έκτοτε έχει εμφανιστεί μόνο μέσα από το Instagram σε δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα και το βίντεο της ανακοίνωσης της διάγνωσης του καρκίνου.