Αυξάνει ώρα με την ώρα ο αριθμός των νεκρών από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στον Ευαγγελισμό Τεμπών. Δυστυχώς, στα δύο βαγόνια όπου επικεντρώνονται οι έρευνες των διασωστών έχουν εντοπιστεί απανθρακωμένοι σοροί. Ήδη και μετά τις 09:00 της Τετάρτης, γίνεται ολοένα και περισσότερο λόγος για αριθμό αγνοουμένων.

Από την επίσημη ενημέρωση στην οποία προέβησαν η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική στις 09:30 προέκυψε πως ο επίσημος απολογισμός μέχρι αυτήν την ώρα είναι 38 νεκροί και 66 τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται στην εντατική.

Σοκαρισμένοι παρακολούθησαν τις εξελίξεις λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα. Το ζευγάρι είχε εκδόσει εισιτήρια να ταξιδέψει στην Κατερίνη το βράδυ της Τρίτης με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains αλλά λίγες ώρες πριν είχαν αναγκαστεί να τα αλλάξουν και να ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα θα πήγαιναν μαζί στο πατρικό της σπίτι προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα με το αυτοκίνητό της που το είχε αφήσει στους δικούς της, πριν ταξιδέψει για το Άγιο Δομίνικο.

Η ιδέα μάλιστα ήταν του επιχειρηματία καθώς δεν είχε κάνει ποτέ τη συγκεκριμένη διαδρομή με τρένο- συμπτωματικά μάλιστα το σπίτι της γνωστής αθλήτριας βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ένα έκτακτο επαγγελματικό ραντεβού όμως του Δημήτρη Φιντιρίκου το πρωί της Τετάρτης, άλλαξε τελευταία στιγμή τα σχέδιά τους και έτσι αποφάσισαν να μεταφέρουν το ταξίδι τους το μεσημέρι της Τετάρτης.

Φυσικά μετά το τραγικό συμβάν που έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, παρέμειναν και οι δύο στην Αθήνα και θα μεταβούν οδικώς στην Κατερίνη.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου με τα εισητήρια: