Η Κατερίνα Γιατζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις διατροφικές της συνήθειες, το φλερτ, αλλά και την ψυχολογική βία.

Αρχικά, η Κατερίνα Γιατζόγλου είπε: «Είμαι 57 κιλά και 1,80. Είμαι σε αυτά τα κιλά από τα 17 μου. Δεν έχω μάθει να τρώω γλυκά, τρώω πατάτες τηγανιτές μία φορά στους 6 μήνες. Είμαι εμμονική με την καθαριότητα, δεν είναι καλό αυτό. Δεν έχω σιδερώσει ποτέ, δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι.

Δέχομαι φλερτ από νεότερους άντρες και μου αρέσει. Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερο άνδρα, αλλά βαρέθηκα. Δεν μου έτυχε να νιώσω πιο αναζωογονημένη επειδή ήμουν σε σχέση με μικρότερο».

Στην συνέχεια, η Κατερίνα Γιατζόγλου πρόσθεσε: «Η ψυχική ζημιά που γίνεται λόγω ψυχολογικής βίας είναι χειρότερη από τη σωματική βία και δεν θεραπεύεται ποτέ. Και βέβαια έχω δεχτεί ψυχολογική βία, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αφήνει σημάδια σε όλους».

Τέλος, η Κατερίνα Γιατζόγλου ανέφερε: «Θα μου άρεσε να θεωρούμαι σύμβολο του σεξ. Κάθε μέρα δέχομαι βλέμματα, στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός. Μου αρέσει».

Δείτε το βίντεο: