Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου. Ωστόσο στη συμπρωτεύουσα τις ίδιες ημέρες βρέθηκε και ο πρώην σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Οι δυο τους, μάλιστα, βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου να διασκεδάζουν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, όπου έκανε πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφίες της εφημερίδας Real Life, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους, αποδεικνύοντας ότι η σχέση τους είναι άψογη. Πρώτη στο νυχτερινό κέντρο έφτασε η παρουσιάστρια με την παρέα της και λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφός της.

Οι δυο τους χαιρετήθηκαν εγκάρδια σαν δύο καλοί φίλοι ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν μαζί στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς οι δυο τους ήθελαν να συγχαρούν τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Αυτή όμως, δεν ήταν η μοναδική συνάντηση που είχε το πρώην ζευγάρι, καθώς την Κυριακή 9/12 Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μετά τα μπουζούκια, και στην ίδια θεατρική παράσταση «This is not Romeo & Juliet» του Αργύρη Πανταζάρα με την Σίσσυ Τουμάση.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της έχει δηλώσει πως αυτή η σχέση ανήκει στο παρελθόν, αφού όπως έχει πει και η ίδια ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος της ζωής της και θέλει να είναι καλά.