Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη εδώ και λίγο καιρό. Η παρουσιάστρια, μετά από μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, φαίνεται ότι πλέον μπορεί να χαίρεται και για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, αφού η καλή φιλία με τον 35χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη σχέση.

Η Κατερίνα Καινούργιου όλο αυτό το διάστημα φρόντισε να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σήμερα, Παρασκευή 5/7, στην τελευταία ημέρα της εκπομπής της, έκανε μια πολύ σύντομη αναφορά στον αγαπημένο της, χωρίς ωστόσο να δίνει καμιά παραπάνω πληροφορία.

Πιο αναλυτικά, λίγα λεπτά πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της για το καλοκαίρι, μια ανθοδέσμη έφτασε στο πλατό με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται αν την έχει στείλει το αγόρι της.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: «Από ποιόν να είναι; Από ποιόν να είναι; Από ποιόν; Το αγόρι μου; Φαντάζεστε; Από ποιόν να είναι ρε παιδιά…Νίκος Κοκλώνης».

Στην συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες της, καθώς και το τηλεοπτικό κοινό, και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.