Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και με αφορμή τη διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα σε γνωστή Youtuber, θέλησε να μιλήσει για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στους διαδρόμους του Alpha πριν από λίγες ημέρες.

«Να πω κάτι επειδή τον είδα τον Αλέξη Τσίπρα από κοντά. Μου φάνηκε πάρα πολύ γοητευτικός να πω την αλήθεια, παρόλο που δεν πέφτω κάτω με τον Τσίπρα από την χαρά μου όταν τον βλέπω και δεν τρελαίνομαι σαν άντρα. Τον είδα και πιο νέο. Δηλαδή μήπως κανένα τσιμπηματάκι το έχει χτυπήσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την πρώτη εβδομάδα μόνο δεν του έκατσε καλά και θα πω τι έγινε με τον Αλέξη γιατί είμαι σίγουρη για τον Τσίπρα. Λοιπόν, το έκανε ψηλά στο φρύδι! Και επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω τον κάκιωσε λίγο την πρώτη εβδομάδα. Τώρα, όμως, που τον είδα εγώ και έχει πέσει, είναι πάρα πολύ γοητευτικός».

«Το θέμα είναι να μην κάνεις μπότοξ στην πολιτική. Εκεί είναι το θέμα», είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στη γνωστή Youtuber Zoe Pre.

Στο #ΚΡΙΜΑ, όπως ονομάζεται η σειρά των videos, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε μία σειρά από θέματα που απασχολούν τους νέους, όπως ο γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια, τα ζητήματα έμφυλης βίας, η αντιμετώπιση της έκρηξης των ενοικίων στα αστικά κέντρα, οι ασχολίες του στον ελεύθερό του χρόνο, αλλά και η σημασία της συμμετοχής των νέων στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Το βίντεο με τις απαντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε υψηλότατη επισκεψιμότητα (πάνω από 113.000 θεάσεις), καταφέρνοντας μέσα σε λίγες ώρες να φτάσει στην τρίτη θέση των Τάσεων του YouTube, γεγονός ιδιαίτερα σπάνιο για συνέντευξη πολιτικού στο δημοφιλές μέσο και μάλιστα διάρκειας τουλάχιστον μίας ώρας.

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό σκόρπισε χαμόγελα στην Κουμουνδούρου για το «γκελ» που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στους νέους ανθρώπους.