Το πρωί της Παρασκευής 7/6 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στις τηλεοπτικές προτάσεις που φαίνεται να έχει δεχθεί η Μαρία Αντωνά για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Μαρία Αντωνά έχει δεχθεί πρόταση από το Open για να ενταχθεί σε μια ομάδα εκπομπής. Ωστόσο, οι φήμες θέλουν την Μαρία Αντωνά, που αυτή τη περίοδο φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, να έχει δεχτεί πρόταση και από τον ΑΝΤ1 για κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας για τη δεύτερη πρόταση, αναρωτήθηκε αν η Μαρία Αντωνά υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα για να αναλάβει το κομμάτι των εμπορικών, που τώρα έχει αναλάβει η Ελένη Βουλγαράκη. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας, που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, ανέφερε ότι οι δικές του πληροφορίες θέλουν την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα να μένει ίδια και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε από τη δική του πλευρά: «Όπως όλοι οι σωστοί σύντροφοι, μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έχει μιλήσει και να ενταχθεί η Μαρία Αντωνά σε κάποιο άλλο πρότζεκτ», με την Κατερίνα Καινούργιου να επισημαίνει ότι μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν όντως η δημοσιογράφος και ο παρουσιαστής είναι ζευγάρι, αφού κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Από εκεί και πέρα, αν με ρωτάτε, τηλεοπτικά θα είχε ενδιαφέρον παρότι είναι απέναντί μου» και πρόσθεσε με χιούμορ: «Πρέπει να δω ποιον θα φέρω εδώ του χρόνου να τα φτιάξω μαζί του».

Δείτε το βίντεο: