Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας και με αφορμή την κόντρα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».

«Έμαθα σε backstage ότι ο Light λέει τα χειρότερα για μένα προσωπικά και την εκπομπή. Παρόλο που δεν με γνωρίζει προσωπικά και δεν με αφορά κιόλας. Μια φορά τον είχα δει νομίζω και ήταν ευγενικό το παιδί. Σε μια εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αγενής, μια χαρά ήταν.

Πέρσι είχαμε πει ότι μετά το περιστατικό στα MAD δεν θα τον ξαναπαίξουμε, βλέποντας ότι του δίνεται μια ευκαιρία και μαθαίνοντας ότι έχει μετανιώσει όλο αυτό που έχει συμβεί και θέλει να αλλάξει το προφίλ του, κάτι που τον τιμούσε. Μας άρεσε πως τα λέει και πως τοποθετείται στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Τον αποθεώσαμε.

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης και πολλοί από εμάς δεν είμαστε εριστικοί με κανέναν, δεν κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους, δεν τους μειώνουμε. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και στη δεύτερη ευκαιρία, όπως και τη δώσαμε εμείς στον Light μετά τα MAD VMA. Εκείνος γιατί τους ισοπεδώνει όλους; Γιατί τους λέει όλους γλάστρες, γιατί τους λέει φυτά; Γιατί προσπαθεί και μειώνει τη δουλειά των πάντων; Αν λοιπόν έχει αυτή την καλοσύνη της ψυχής, που μαθαίνω ότι off δεν είναι κακό παιδί, γιατί βγάζει αυτή την εριστική συμπεριφορά. Δεν απολογούμαι στον Light. Λέω την πραγματικότητα μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.