Το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή χαρακτήρισε στημένο τον καβγά της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μάλιστα ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής τόνισε πως όλο αυτό το σκηνικό έντασης προκλήθηκε επίτηδες, διότι για μία ημέρα (την Τρίτη 23/5) ο Γιώργος Λιάγκας ξεπέρασε την Κατερίνα Καινούργιου σε νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, όταν οι τόνοι στο πάνελ της εκπομπής ανέβηκαν ανάμεσα στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας:

«Παιδιά, μην τσακώνεστε, γιατί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλεγε το πρωί στο ραδιόφωνο ότι τσακώνομαι με τον Ανδρέα, γιατί για μία φορά ο Λιάγκας έκανε μεγαλύτερα νούμερα από εμάς και το κάνουμε επίτηδες».

Λίγο πριν το διαφημιστικό διάλειμμα η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα σχολιάζοντας με νόημα: «Χθες βγήκαμε πρώτοι οπότε δε χρειάζεται να τσακώνεστε. Μια φορά δε βγήκαμε πρώτοι και είπαν ότι το κάνουμε επίτηδες, γελάω».

Να θυμίσουμε ότι χτες Τετάρτη, η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τον τηλεοπτικό χρόνο και το πώς διαχειρίστηκαν οι εκπομπές τα πολιτικά πρόσωπα κατά την προεκλογική περίοδο.Η κουβέντα στο πλατό γρήγορα εξελίχθηκε σε καυγά, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε «καρφιά» για την ίδια και τους συνεργάτες της.

Δείτε τι έγινε εδώ