Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε πρόσφατα στο εστιατόριο που διατηρεί ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η ίδια ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες και stories από το μαγαζί και τα σχόλια πήραν φωτιά, ενώ ανάμεσα σε άλλα υπήρχαν και αρκετά επικριτικά μηνύματα. Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τα επίσης επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου για τις αναρτήσεις της από το Ντουμπάι, πήρε θέση στα σχόλια που δέχτηκε και εκείνη.

«Αποφασίζω να πάω στο μαγαζί του ανθρώπου που ήμουν πολλά χρόνια μαζί, τώρα αν θα είμαι μαζί ή δεν θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα, αν έχω να πω εγώ κάτι, θα το πω… Έναν άνθρωπο που αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια μαζί του και κάνει κάτι καινούριο και θες να τον στηρίξεις και είσαι περήφανη γι αυτόν, τον ποστάρεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα και συνέχισε: «Το τι άκουσα από κάτω, δεν μπορείτε να φανταστείτε! Μου έγραφαν “πήγαινε παρακάλεσέ τον, είσαι για κλάματα, ντροπή σου, παρακάλα τον να σε παντρευτεί, ξεκόλλα”. Πόσα άσχημα μου έχουν γράψει. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα για έναν άνθρωπο που υπήρξαν μαζί και αν θα είμαι στο μέλλον είναι δικαίωμά μου».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Όταν βλέπουμε άδικα σχόλια, θα πρέπει να αναζητούμε τη δική μας ευθύνη. Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να “κλαίγεσαι” για τη σχέση σου και όταν ήρθα εδώ σου είπα δύο πράγματα. Το ένα ήταν ένα άσχετο θέμα και το άλλο που σου είπα είναι ότι “Κατερίνα προχώρα” και ήταν τι έβλεπα. Όταν βάζεις στο τραπέζι αυτό, μετά μη ζητάς κάτι που έκανες να μη το σχολιάζουν».

«Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε περισσότερα…