Το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και με αφορμή την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, μίλησε για τη γνωριμία της με την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως γνώρισε την κόρη του Πρωθυπουργού σε κοινή παρέα πριν από κάποια χρόνια και ανέφερε πως ήταν πολύ απλή και διακριτική.

«Είναι πολύ καλό παιδί η Σοφία. Εγώ όταν τη γνώρισα από μια σχέση που είχα στο παρελθόν, είχαμε πάει σε ένα κάλεσμα, σε ένα σπίτι και εγώ δεν ήξερα ότι είναι η κόρη του Πρωθυπουργού, δεν μου το είπε κάποιος. Έγινε πριν 3-4 χρόνια και μάλιστα κάναμε και κάποια πολιτικά αστεία, κάτι είχε γίνει τότε. Κάτι λέγαμε και μου έκαναν νόημα πως είναι η κόρη του Πρωθυπουργού. Κάτι λέγαμε για γκαντεμιές. Η κοπέλα γελούσε. Πολύ απλό κορίτσι, πολύ καλό κορίτσι. Έχει σπουδάσει και εργάζεται στο Λονδίνο. Έρχεται και στην Ελλάδα. Είναι πολύ διακριτική. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σοφία Μητσοτάκη έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον χώρο των τραπεζών. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο όπου και εργάζεται.
Αυτή την περίοδο κατέχει υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά γνωστής εταιρίας στη Βρετανική πρωτεύουσα, ως επικεφαλής υπεύθυνη για τις σχέσεις του ομίλου με τους μετόχους του και το επενδυτικό κοινό.