Στο νέο εστιατόριο του επιχειρηματία και πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, βρέθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε το εστιατόριο στο Κουκάκι και ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου γεύτηκε τα πιάτα και τα γλυκά της ιδιαίτερης κουζίνας και ευχήθηκε συγχαρητήρια στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας… Κυριακή στο σε ένα πολυσυζητημένο εστιατόριο που έχει την πολυτέλεια να μην «φωνάζει» ούτε στη διακόσμηση ούτε στον σχεδιασμό του μενού και να αφοσιώνεται στην ουσία της γεύσης και της απόλαυσης… η ουσία του είναι το φαγητό και το ΥΠΕΡΟΧΟ κρασί… Ό,τι καλύτερο στο κέντρο της Αθήνας. Congrats».

 

Να θυμίσουμε, ότι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να είναι και πάλι μαζί με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, στη θεατρική παράσταση «Τhis is not Romeo and Juliet», με τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση.