Τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Τετάρτης 10/5 κατά την οποία αναφέρθηκε στους λόγους που τους οδήγησαν στις δικαστικές αίθουσες σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα αποκάλυψε πως ένιωσε άβολα παρακολουθώντας τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη και δεν θεωρεί ότι είχε κάποιο λόγο να βγει και να τοποθετηθεί δημόσια με τον τρόπο αυτό για τη μητέρα των παιδιών του.

«Την προηγούμενη φορά είχα και έναν διαπληκτισμό με τον Θοδωρή για κάποια πράγματα που είχα ειπωθεί στην εκπομπή, με είχε πάρει ένα τηλέφωνο. Βέβαια μετά ο άνθρωπος μου ζήτησε συγγνώμη. Τους καταλαβαίνω και τους δυο γιατί ξέρω ότι και οι δυο είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί γονείς.

Ρε Θοδωρή όμως, θα το πω μέσα από την καρδιά μου, για ποιο λόγο να δώσεις αυτή τη συνέντευξη χθες; Η γυναίκα σου, η μητέρα των παιδιών σου που ξέρω ότι την έχεις αγαπήσει πάρα πολύ, στον θάνατο της μητέρας της ήσουν δίπλα της – που τον τιμά αυτό – για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία που κάνει εκπομπή η κοπέλα κάθε Σαββατοκύριακο, είναι με τα παιδιά, έχει περάσει δύσκολα με την οικογένειά της, κι εσύ να μπεις στη διαδικασία να δώσεις μια συνέντευξη και να πεις τέτοια προσωπικά στοιχεία που να στεναχωρήσεις και τη μητέρα των παιδιών σου αλλά και τα παιδάκια σου.

Και να περιμένουν τώρα, να δουν τη Σισσυ το Σαββατοκύριακο αν θα πει κάτι στην εκπομπή, που δε θα πει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής. Είναι δυο παιδιά που ερωτεύτηκαν πολύ, βοήθησαν ο ένας τον άλλον, ανέβηκαν μαζί, πάρα πολύ γλυκά παιδιά και πολύ χαμηλών τόνων. Δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό χθες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξαναλέω, για να μην πουν ότι λέω για τη Σίσσυ ή ότι με έβαλε ο Κοκλώνης επειδή είμαστε στην ίδια εταιρεία, δε μου έδωσε κανείς εντολή να τη στηρίξω, δεν είμαστε ούτε φίλες, ούτε κολλητές, τη συμπαθώ και την εκτιμώ που τη ξέρω σαν επαγγελματία, αλλά μπαίνω στη θέση μιας γυναίκας που ξέρω ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα πως είναι, να πρέπει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που έγινε χθες με δυο παιδιά που έχει να μεγαλώσει μέσα στο σπίτι. Μπαίνω στη θέση της».