Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», σχολιάστηκαν τρυφερά ενσταντανέ που είχε η Δανάη Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκε αρχικά στην κοινή έξοδο της Δανάης Μπάρκα με τον εφοπλιστή στην Άννα Βίσση και στη συνέχεια στο ραντεβού που έγινε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Μετά τη δημοσιότητα, η συνάντηση του ζευγαριού (;) στην Άννα Βίσση, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επικοινωνούσε τακτικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της είχε ζητήσει να βρεθούν. Υπήρξε ένα ραντεβού σε ένα γνωστό μαγαζί του Ψυχικού την περασμένη εβδομάδα και υποτίθεται το κλίμα ήταν καλό, ή δεν ήταν κακό. Δεν μιλάμε για ακριβώς επανασύνδεση, αλλά δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις που ήταν κάπως καθησυχαστικές. Και στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή που είδαμε όλοι και έγινε viral στο twitter» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ήταν τυχαίο και μόλις ενημέρωσαν την Κατερίνα ότι ήταν στον χώρο, εκείνη αποχώρησε. Είναι λίγο άκομψο, όπως το βλέπω εγώ, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες υπήρξαν στην ίδια παρέα. Επαγγελματικά είναι λίγο περίεργο, λίγο αμήχανο γιατί βρίσκονται και απέναντι τηλεοπτικά», είπε.