Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ αλλά και την απόφασή της να παρουσιάζει συγκεκριμένα τηλεοπτικά projects και όχι καθημερινές εκπομπές ποικίλου περιεχομένου.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες ότι του χρόνου θα παρουσιάσει καθημερινή live ψυχαγωγική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, με την ίδια να απαντάει: «Τα πράγματα που έχουν συζητηθεί με το κανάλι είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που μου αναφέρεις ως φήμη. Δεν είναι στη σκέψη μου και ούτε, νομίζω, στην σκέψη του καναλιού. Από την άλλη, δεν μπορώ να ξέρω τι λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες, ούτε και μπορώ να ελέγξω τι γράφεται. Αλλά το πλάνο που έχει γίνει και με αφορά, είναι πολύ διαφορετικό».

Στην συνέχεια, η δημοφιλής παρουσιάστρια σχολίασε για το τι περιλαμβάνει το πλάνο της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν: «Αυτό δεν μπορώ να το πω. Αυτό που μπορώ, όμως, να αναφέρω είναι πως δεν θα περιλαμβάνει live εκπομπές».

Ακόμη, η Κατερίνα Καραβάτου ρωτήθηκε για το αν κάνει το «διάλειμμά» της από τις καθημερινές live ψυχαγωγικές εκπομπές ή αν προτιμά να παρουσιάζει, στην φάση που βρίσκεται, κάτι περισσότερο «ασφαλές» τηλεοπτικά, με την ίδια να ξεκαθαρίζει: «Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Θεωρώ ότι αυτό που κάνω από πέρσι, είναι μία προσωπική και επαγγελματική μου εξέλιξη. Τα 18 χρόνια που προηγήθηκαν ήμουνα με πολύ πάθος και με τρομερή δουλειά -non stop- μέσα σε αυτού του είδους τις εκπομπές. Ακόμη και στη διάρκεια των διακοπών μου, για να καταλάβεις, οτιδήποτε κοιτούσα γύρω μου, θα ήταν ένα εν δυνάμει θέμα για τις εκπομπές που παρουσίαζα, δεν ησύχαζα ποτέ. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά έτσι λειτουργούσα στη δουλειά.

Από την άλλη, αυτό το είδος των εκπομπών που κάνω τώρα έχει άλλου είδους δυσκολίες, αλλά δεν έχει αυτό τον τρόπο εργασίας. Διαβάζω και προετοιμάζομαι όπως πάντα, αλλά τώρα το κάνω διαφορετικά, με έναν άλλο τρόπο. Οπότε αυτό, για μένα, εμπεριέχει ακόμη περισσότερη γνώση, ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία, είναι εξέλιξη για μένα, και είναι κάτι που απολαμβάνω».