Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του “Όλα παίζουν” στην τηλεόραση του Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως είναι ανασφαλής και πως έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσει την εξωτερική της εικόνα.


– Έχεις ανασφάλειες;

Παλεύω με τις ανασφάλειές μου.Δεν ξέρω γιατί έγινα έτσι, ενώ έχω πάρει  αγάπη από την οικογένειά μου.Στο παρελθόν ήμουν τρομερά  ανασφαλής με την εικόνα, το λόγο, τη στάση μου.Τώρα πια ότι δεν πάει καλά πάνω μου, το κάνω προτέρημά μου.Μπορώ να με διακωμωδώ. Βλέπω τη ζωή μου πιο κωμικά.


– Έχεις συζητηθεί πολύ για την εικόνα σου

Έχω ακούσει πάρα πολλά για την εικόνα μου. Έχω κατηγορηθεί και έχω επαινεθεί.Προσπάθησα πολύ να βελτιώσω και το μέσα και το έξω μου. Δεν πλακώνομαι στις πλαστικές. Ναι έκανα πλαστική και ήταν επίπονη μπορώ να πω.Το να μπεις στη διαδικασία να είσαι τόσες ώρες στο χειρουργείο, να διαθέσεις χρήματα και να πονέσεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου, κάτι σημαίνει. Όποια γυναίκα το κάνει, χωρίς να φτάνει στην υπερβολή, της βγάζω το καπέλο. Μια γυναίκα που γυμνάζεται, προσέχει και χτίζει την εικόνα της, την επαινώ δεν την κατακρίνω.