Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν έρθει πιο κοντά, με τη φιλία τους να έχει γίνει η αρχή ενός έρωτα.

Όλα ξεκίνησαν από την κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών τον περασμένο Νοέμβριο στο Madwalk 2023, όπου παρουσίασαν μαζί ένα ξεχωριστό act.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Θοδωρής Μαραντίνης παραμένουν μόνο φίλοι.

Άνθρωπος από το στενό κύκλο της ηθοποιού και τραγουδίστριας δήλωσε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Κατερίνα είναι μόνη της από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και έχει επικεντρωθεί στα δύο της παιδιά και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Είναι μία στοργική μητέρα, που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τους δύο γιους της τον 10χρονο Μάξιμο και τον 5χρονο Κίμωνα. Παράλληλα κάνει και πρόβες για τις εμφανίσεις της. Δυστυχώς, τέτοιες φήμες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν στα παιδιά που βρίσκονται σε πολύ τρυφερή ηλικία».

Μάλιστα στο πάρτι που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη για 45α γενέθλιά της στις 25 Ιανουαρίου, από τους συναδέλφους και φίλους της που κάλεσε σε μπαρ της Αθήνας, απουσίαζε ο Θοδωρής Μαραντίνης.