Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023 στις 6:30 μ.μ. η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη παρουσίασε το τρίτο της μυθιστόρημα «Ο Δανεικός Χρόνος» στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στο Παλαιό Ψυχικό.

Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Πλουμιδάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, βασίζεται σε μια αληθινή δική της ιστορία και στον δανεικό χρόνο που ζει από τότε. Απλά όταν έγραφε το βιβλίο δεν ήξερε ότι τον πραγματικό δανεικό χρόνο θα τον ζήσει τώρα. Και τον ζει τα τελευταία δύο χρόνια.

«Μη βάζετε τη ζωή σας στην άκρη, όπως εγώ δεν έβαλα τη δική μου. Δεν πρέπει να περιμένουμε την ευτυχία να έρθει αύριο. Η ευτυχία είναι πάντα εδώ, τώρα. Η γραμμή ανάμεσα στο «είμαι καλά» και στο «περνάω στην απέναντι πλευρά» είναι πολύ λεπτή… Και ίσως ανακαλύψουμε τελικά ότι ο χρόνος, αν και δανεικός για όλους μας, μπορεί να είναι υπέροχος. Η πραγματική ζωή αποδεικνύεται πιο περίπλοκη ακόμα και από τα καλύτερα σενάρια.» έχει εξομολογηθεί η πετυχημένη συγγραφέας.

Στην παρουσίαση χαιρετισμό απηύθυναν οι: Νίκος Κούκης, Πρόεδρος του Ε.Ι.Π., Ζωή Ράπτη, Σάκης Κυπραίου, Μάρα Καρέτσος

Ομιλητές ήταν οι: Ντόρα Μπακογιάννη, Θανάσης Πλεύρης, Παναγιώτης Μπεχράκης, Ειρήνη Νταϊφά και Δρ Αγγελική Μαργαρίτη-Andrews

Αγγελική Μαργαρίτη Andrews-Παναγιώτης Μπεχράκης-Κατερίνα Πλουμιδάκη-Γιώργος Λιάγκας-Ελένη Κουρη Δάβου-Ειρήνη Νταϊφά-Θάνος Πλεύρης

Παναγιώτης Μπεχράκης-Ειρήνη Νταϊφά-Κατερίνα Πλουμιδάκη-Γιώργος Λιάγκας-Θάνος Πλεύρης

Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας.

Κατερίνα Πλουμιδάκη-Γιώργος Λιάγκας-Ελένη Κουρή Δάβου-Ειρήνη Νταϊφά

Κατερίνα Πλουμιδάκη-Κιμ Κίλιαν

Αγάπη Πολίτη

Μαρία Πολύζου

Μάρα Καρέτσου-Κατερίνα Πλουμιδάκη

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα έσοδα που θα αποκομίσει, η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη, από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στα παιδιά με νοητική στέρηση “ΕΣΤΙΑ”.

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Πλουμιδάκη «Ο Δανεικός Χρόνος» βρέθηκε και η MY NUTRI, που είναι μία καινοτόμος εταιρεία που δημιουργήθηκε για να βάλει την υγιεινή διατροφή και την κίνηση στην καθημερινότητα του Έλληνα, με στόχο μία καλύτερη ζωή. Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την My Nutri και να δοκιμάσουν μερικά αγαπημένα πιάτα από το μενού της.

Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr ήταν εκεί και σας έχει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Αϊνόλα Τερζοπούλου – Κιμ Κίλιαν

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Πλουμιδάκη

Η Κατερίνα Πλουμιδάκη γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια στο Λονδίνο. Τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα και σπούδασε στο Λονδίνο. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Παρουσίασε για τέσσερα χρόνια στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση το δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά. Εργάστηκε στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και έλαβε μέρος σε τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός.

Εργάζεται στον «Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης» αλλά και στην αγγλόφωνη έκδοσή του, «The National Herald», ως δημοσιογράφος, κάνοντας συνεντεύξεις επιτυχημένων Ελλήνων.

Έχει γράψει πέντε βιογραφίες επιτυχημένων Ελλήνων του εξωτερικού. Επίσης έχει γράψει δύο αγγλικά μυθιστορήματα. Είναι διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων στο Κέντρο Πολιτισμού και Επιστημών Μάρα Καρέτσος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Δανεικός Χρόνος»

Κατερίνα Πλουμιδάκη-Γωγώ Αυγερινοπούλου-Μάρα Καρέτσου

Κατερίνα Πλουμιδάκη- Γιώργος Λιάγκας

Φωτεινή Πετρογιάννη

Βαγγέλης Γιαννακόπουλος – Κιμ Κίλιαν- Ρούλα Γιαννοπούλου-Γιώργος Κουμουτσάκος

Άντα Μαυρόπανου – Κιμ Κίλιαν -Ρούλα Γιαννοπούλου

Μαρία Πολύζου-Αγγελική Μαργαρίτη Andrews-Κιμ Κίλιαν

Κυριάκος Μαριδάκης-Θάνος Πλεύρης

Γιώργος Τσούκαλης-Νίκος Κουρής-Ζωή Ράπτη

Τζοβάννα Φραγκούλη

Άλκηστις Πρίνου-Ρένα Φλεβαράκη-Άννα Αγγελοπούλου-Σοφία Γιαννικοπούλου-Αγγελική Αγγελίδη

Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ Αθηνών κ. Ελένη Κουρή – Κιμ Κίλιαν