Η Κατερίνα Στικούδη, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μέσα σε όλα η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν δίστασε να απαντήσει αν θα ήθελε να αποκτήσει τρίτο παιδάκι.

Είναι πρόωρο να ρωτήσω αν είσαι έτοιμη για ένα ακόμη μωρό;

Δεν είμαι αρνητική καθόλου. Μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ! (Γελάει.) Μου αρέσει που ακούω να με φωνάζει κάποιος «μαμά». Δεν με φόβισε καθόλου. Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης «τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους». Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό.

Φανταζόσουν τον εαυτό σου μαμά από μικρή;

Όχι. Αγαπούσα τα παιδάκια πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσαν, οι αγκαλιές, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδιά. Όμως, πάντα έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και είναι αγοράκι θα το πω Βύρωνα. Και γνωρίζω τον Βαγγέλη, ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας, και λέω: «Εσύ είσαι! Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα άλλο». Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα.