Η Κάτια Δανδουλάκη εξέφρασε την αγάπη της για το θέατρο και την τηλεόραση, κάνοντας παράλληλα και μια αναφορά στις θυσίες που έχει κάνει ως ηθοποιός.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» είπε αρχικά: «Δεν μετάνιωσα για πράγματα που έκανα, γιατί όταν τα έκανα τα ήθελα πάρα πολύ, γιατί να μετανιώσω. Θα σου πω τι δεν έκανα, δεν ντάντεψα τον εαυτό μου όσο έπρεπε, τον καταπόνησα. Όμως, δεν μετάνιωσα, γιατί αυτό που ήθελα, να είμαι συνέχεια ενεργή και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ήταν πάνω από το ντάντεμά μου».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν του έδωσα τη χαρά των διακοπών και της ξεγνοιασιάς. Όμως, η χαρά μου η άλλη ήταν πολύ μεγαλύτερη, οπότε δεν έχω να παραπονεθώ γι’ αυτό. Νομίζω ότι η ευτυχία μου θα ήταν όταν φύγω από αυτή τη ζωή, να φύγω πάνω στη σκηνή ή πάνω στο πλατό».

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε τέλος: «Τρεις φορές έχω χάσει λεφτά στο θέατρο, γιατί είμαι και παραγωγός, αλλά αυτό είναι το θέατρο. Δεν παραπονέθηκα γιατί ευτυχώς δούλεψα πάρα πολύ, με βοήθησαν οι “φτωχοί” μου φίλοι και τα κατάφερα».