Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πρόκειται φέτος να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται στα social media, ενώ μίλησε και για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί για την καταγωγή της.

«Με μεγάλη μου χαρά θα παρουσίαζα μια εκπομπή μόδας ή μια ταξιδιωτική εκπομπή. Θα ήθελα να αποκτήσω τρία παιδιά, αρκεί να βρω τον κατάλληλο σύντροφο. Έχω φανταστεί τον γάμο μου και το νυφικό μου. Αυτοί που δηλώνουν ότι το σ..ξ είναι υπερεκτιμημένο, κάνουν σ..ξ; Έχει τη βαρύτητά του αυτό σε μια σχέση. Δεν θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένο», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε στη συνέχεια: «Δέχομαι φλερτ στα social media, αλλά μου στέλνουν και κάτι ακραία μηνύματα, υπάρχουν περίεργα γούστα εκεί έξω, κάτι με τακούνια, με πόδια. Όταν είμαι χαρούμενη, αισθάνομαι όμορφη. Όταν είμαι πεσμένη ψυχολογικά, νιώθω αντιαισθητική».

Κλείνοντας, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε: «Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου. Πάντα υπάρχει αυτό, αλλά δεν με επηρεάζει».