Η Νανά Παλαιτσάκη πριν από λίγες μέρες πέρασε εκ νέου τις πόρτες του νοσοκομείου Ερρίκου Ντυνάν, κάτι που κάνει αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

 Με την ίδια, όντας παράδειγμα αισιοδοξίας και δύναμης, να μην θέλει να μιλάει δακρύβρεχτα για αυτό το θέμα. Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αυτή την φορά με την υγεία της, μίλησε δημόσια η κολλητή της φίλη Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook:

«Και πάλι νίκησε στα σημεία η καλή μου φιλενάδα η Νανά η Παλαιτσάκη, η αγωνίστρια. Τελείωσε ένα μεγάλο χειρουργείο, συνήλθε και τώρα στα τηλέφωνα και όπως πάντα γελάει κατάμουτρα στις σοβαροφάνειες και κυρίως στους σοβαροφανείς. Αγάπη – αγάπη – αγάπη! Η δε Νανά, μετά από 4 ώρες χειρουργείο μου δινε και κουράγιο, διότι είναι γνωστό πως ως τέρας ψυχραιμίας, αντιμετωπίζω όλες τις καταστάσεις αποτελεσματικά: κλαίγοντας και φωνάζοντας “όχι θεέ μου, όχι”. Μου έχει υποσχεθεί πως μόλις βγει από το νοσοκομείο θα με χτυπήσει κιόλας (μπράβο στους γιατρούς της! Ήταν ζόρικα τα πράγματα αλλά ήταν μικροί θεοί στα άσπρα!)».