Έξω από τον ναό του Αγίου Ελευθέριου, δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών, βρέθηκε ο Γιώργος Ντάβλας για να αποχαιρετήσει κι εκείνος τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Από τις 6:15 πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τον ναό για το λαϊκό προσκύνημα της σορού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο γνωστός PR manager μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε μιλήσει για εκείνον στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Μάλιστα εξήγησε πως είναι κοντά με μερικά από τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως έχει γνωρίσει από κοντά τόσο τον Κωνσταντίνο όσο και τη σύζυγό του Άννα Μαρία όταν ήταν 22 χρόνων στο Λονδίνο. Αυτό που θυμάται είναι πως ήταν δύο γλυκύτατοι άνθρωποι. Ο Γιώργος Ντάβλας πρόσθεσε πως «είχε χιούμορ, καλούς τρόπους, ήταν ευγενικός, ήταν καταδεκτικός άνθρωπος. Σε έκανε να αισθάνεσαι άνετα. ‘Έκτοτε τον έχω συναντήσει σε Λονδίνο, Ελβετία, Χριστούγεννα μέναμε στο ίδιο σπίτι του αείμνηστου Αλέκου Γουλανδρή. . Δεν θέλω να ασχοληθώ με το πολιτικό κομμάτι, αλλά θέλω να πω πως ο Κωνσταντίνος αγαπούσε πολύ την Ελλάδα. Και μετέδωσε αυτή την αγάπη και στα παιδιά του. Ήταν ο πιο ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Davlas (@george_davlas)

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και όλων των μελών της Ιεράς συνόδου. Όπως έχει γίνει γνωστό, θα ακολουθηθεί κάποιο πρωτόκολλο από την οικογένεια και οι καλεσμένοι θα καθίσουν βάσει του αξιώματός τους. Θα υπάρχουν μόνον αριθμημένες θέσεις -περίπου 200-, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συνωστισμού.

Η σορός θα αναχωρήσει για το Τατόι στη 13:00, όπου θα τελεστεί τρισάγιο και θα ακολουθήσει η ταφή. Αφότου ολοκληρωθεί και η διαδικασία της ταφής, η οικογένεια θα παραθέσει γεύμα στους προσκεκλημένους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Θυμίζουμε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 10 Ιανουαρίου από πολυοργανική ανεπάρκεια και μετά από βαρύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Davlas (@george_davlas)